God leren kennen door gebed

Gepost in Komende diensten.

Zondag preekte Jan Stoorvogel in de dienst. Hij schrijft: God openbaart zichzelf in de Bijbel, we leren daar Zijn karakter kennen. Het bijzondere is dat we, als we gaan bidden, deze grote God van de Bijbel persoonlijk leren kennen. Aankomende zondag willen we daarbij stil staan. Je bent van harte welkom.

Afbeeldingsresultaat voor bidden

In deze dienst mogen we ook door het avondmaal ervaren dat God dichtbij ons wil komen en wij bij Hem.

Het grote doel

Gepost in Komende diensten.

Gerelateerde afbeelding

 

We zijn begonnen aan een nieuw jaar. We kijken vooruit. Vanzelfsprekend hebben we goede voornemens, maar daar wil ik het nu niet over hebben. Tonny Lievers spreekt zondag in zijn preek over de stip op de horizon, over het doel van het bestaan. Daarvoor zal hij  kijken naar de beweegredenen van God. Wat is Zijn doel met het geheel? En wat is dan mijn eigen doel?

In de dienst worden de volgende liederen gezongen:

Startlied: Opw. 808 Ik leef in U

Nieuwjaarsdienst

Gepost in Komende diensten.

Op 1 januari begint de dienst om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 11.45 uur. 

Afbeeldingsresultaat voor gezegend nieuwjaar christelijk

Tijdens deze bijeenkomst zal er worden gezongen, zullen bijbelgedeelten worden gelezen, en is er een korte overdenking. En natuurlijk is er gelegenheid om elkaar een goed nieuwjaar te wensen.

 

Getuigen van God

Gepost in Komende diensten.

Afbeeldingsresultaat voor psalm 9 vers 2

In deze laatste dienst van 2019 is er gelegenheid om te vertellen wat God dit jaar in jouw/uw leven heeft gedaan: wat jij van God hebt geleerd. Hoe Hij jou heeft bemoedigd, getroost, geleid, of hoe jouw kijk op Hem is veranderd. Of iets anders. Kun je Hem ermee eren en anderen ermee bemoedigen en inspireren? Deel het dan. Neem van te voren contact op met Pieter Cnossen 

En kom ook luisteren, laat je bemoedigen en inspireren, en zing mee om God te eren!

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur ben je van harte welkom!

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo