fbpx

Komende kerkdienst

Wekelijks komen we met elkaar samen in de kerk of bij mensen thuis. Hier vind je de komende diensten. Je moet je wel altijd even aanmelden en dat kan via het kopje 'Reserveren tickets'.

Zondag spreekt Jannica van Barneveld

Gepost in Komende diensten.

Zondag komt Jannica van Barneveld bij ons in de dienst. Zij zal spreken over Jeremia 37 waarin het gaat over dorre beenderen

Reserveer hier je ticket voor de dienst..Je bent van harte welkom! 

Bezoekers in de zaal mogen ook meezingen. Helaas is er nog geen gelegenheid om na te praten bij een kop koffie of thee. De dienst begint om 10.00 uur. Graag plaatsnemen in de zaal omstreeks 09.50 uur vanwege de livestreaming.

Kinderen van 0-12 jaar zijn ook weer welkom!

Natuurlijk kun je de dienst ook online meemaken via de live streaming. Zing lekker mee, praat mee in de chat en drink na afloop gezellig koffie in een van de koffiekamers.

IK BEN - het licht voor de wereld

Gepost in Komende diensten.

In het Johannes evangelie zegt Jezus 7x 'IK BEN ...'. Vorige week zijn we begonnen met een serie preken over deze uitspraken van Jezus. Zondag keken we samen met Jan Stoorvogel naar de uitspraak van Jezus: 

'Ik ben het licht voor de wereld.' 

Licht van de Wereld stock foto. Afbeelding bestaande uit eeuwig - 557550

'Dat is een forse uitspraak en de implicaties daarvan zijn gigantisch. Wat zegt dit over de identiteit van Jezus? Wat zegt dit over de wereld? Wat zegt dit over ons? Samen willen we daar naar gaan kijken. Tot zondag!'

Je bent van harte welkom in de dienst, reserveer hier je ticket! In verband met de voorbereidingen en de livestream, graag om 09.50 uur aanwezig zijn, niet veel eerder en niet veel later.

Je kunt de dienst ook online meebeleven via eg-enschede.nl/live.

Kinderen van 0-12 jaar hebben hun eigen programma, en ook de tieners komen weer bij elkaar!

In de dienst zingen we de volgende nummers:

Welkom!

Gepost in Komende diensten.

Zondag is er om 10.00 uur weer een dienst. 

Wil je aanwezig zijn, dan kun je een ticket reserveren. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je bent van harte welkom!

Daarnaast is er mogelijkheid om de dienst online en interactief mee te maken via de live streaming.

Bezoekers in de zaal mogen weer meezingen! Helaas is er nog geen gelegenheid om na te praten bij een kop koffie of thee. De dienst begint om 10.00 uur. Graag plaatsnemen in de zaal omstreeks 09.50 uur vanwege de livestreaming.

Kinderen van 0-12 jaar zijn ook weer welkom!

Pasen: Jezus is opgestaan!

Gepost in Komende diensten.

HET IS PASEN!

Blog Andries Knevel: 'Uw Jezus is opgestaan' - EO Visie

Het feest van de bevrijding, het feest van de overwinning, het feest van het leven. Maar ook: het feest van een nieuw begin. Esther Stoorvogel zal hierover spreken. Samen zullen we ontdekken hoe groot God is en hoe wij deel kunnen hebben aan dat nieuwe begin! 

Je bent weer welkom om erbij te zijn en mee te zingen! Reserveer je ticket hier. De dienst begint om 10.00 uur. Graag plaatsnemen in de zaal omstreeks 09.50 uur, vanwege de livestreaming. Koffie en napraten na de dienst kan helaas nog niet.

Er is ook weer kidsbreak en creche!

Geniet van de dienst, in de kerk of thuis, verbonden in de naam van onze opgestane Heer!

Dienst Goede Vrijdag

Gepost in Komende diensten.

Wanneer is het Goede Vrijdag, 2021, 2022 en verder? ✝️ Jaarkalender.nl

Ja, het was een Goede vrijdag, maar ook pijnlijk. Deze avond ben je welkom om het lijden van Jezus te herdenken; door opnieuw het lijdensverhaal te horen, vanuit de Mattheus Passion; door liederen te zingen, en door het avondmaal te vieren. Omdat Hij jou heeft gered; omdat Hij zoveel van jou houdt. 

Als je in de dienst aanwezig wilt zijn ben je van harte welkom!  Je kunt hiervoor een ticket reserveren. Er is geen gelegenheid voor koffiedrinken en (langere) gesprekken met elkaar te voeren. Neem de anderhalve meter in acht en gebruik bij verplaatsingen een mondkapje.

De dienst begint om 19.30 en zal omstreeks 20.30 uur weer eindigen. Omdat er ook een livestreaming is, roepen wij iedereen die aanwezig wil zijn, omstreeks 19.20 uur (niet veel eerder of later) in de zaal plaats te nemen.

Diensten

Elke zondag zijn er samenkomsten. Om 09:30 uur een livestream.

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.