fbpx

Komende kerkdienst

Wekelijks komen we met elkaar samen in de kerk of bij mensen thuis. Hier vind je de komende diensten. Je moet je wel altijd even aanmelden en dat kan via het kopje 'Reserveren tickets'.

Zonder liefde is alles zinloos

Gepost in Komende diensten.

Zondag zal Athalja Barneveld spreken over 1 Korintiërs 13:1-7 en 13:13. Paulus zegt dat zonder liefde alles zinloos is, en hij vertelt wat liefde is.1 Korintiërs 13: Zonder de liefde is alles zinloos - EO.nl/Bijbel

Je mag erbij zijn, reserveer hier je ticket voor een van de diensten. 

De dienst is ook online te volgen via eg-enschede.nl/live

Wil je gebed na de dienst, dan zijn de volgende mensen beschikbaar:

Oproep getuigenissendienst 27 dec.

Gepost in Komende diensten.

Aan het einde van dit bijzondere jaar houden we op 27 december een dienst vol getuigenissen. In deze dienst willen we God groot maken en Hem eren om wat Hij heeft gedaan in 2020 dwars door alles heen. Daarnaast willen we elkaar bemoedigen door naar elkaar toe te getuigen over Gods goedheid en trouw.

Waarin sprak God tot jou? Waarin was Hij heel dichtbij? Wil jij dat delen? Dan hoor ik heel graag van je! Je kunt me bereiken via desiree.weststrate@eg-enschede.nl. Samen kijken we dan op welke manier jouw getuigenis vorm kan krijgen binnen de dienst.

Discipel of toeschouwer

Gepost in Komende diensten.

'Wat is het verschil tussen een toeschouwer en een discipel?' 

Esther Stoorvogel zal zondag met ons stilstaan bij wat het betekent om een discipel te zijn van Jezus. Wat zijn volgens de bijbel kenmerken van een discipel? En herken je jezelf daar dan in of niet?

Ook zondag ben je weer van harte welkom om een van de diensten in de zaal mee te maken. Reserveer hier je ticket. Je kunt de dienst ook thuis kijken, via de live stream.

Wil je gebed tijdens of na de dienst, dan zijn de volgende mensen bereikbaar:

De levende hoeksteen

Gepost in Komende diensten.

In een tijd van beperkingen, eenzaamheid en negativiteit, is het een zegen dat we ook zondag weer bij elkaar kunnen komen om het avondmaal te vieren, te luisteren naar Gods woord en naar liederen, en zo elkaar en God te ontmoeten en bemoedigd te worden. Welkom om in de zaal aanwezig te zijn, reserveer hier je ticket voor een van beide diensten, of kijk thuis mee via de live streamBert Middelwijk zal spreken over het thema: 'Laten we ons richten naar de levende hoeksteen.

Hoeksteen |Tijdens en na de diensten is er de mogelijkheid om met en voor je te laten bidden:

Zending ver weg en dichtbij - vier je zondag mee?

Gepost in Komende diensten.

Afgelopen zondag  was de tweejaarlijkse zendingsdienst. Er werd aandacht besteed aan alle zendelingen die uitgezonden worden door onze gemeente: wie zijn het ook al weer, waar zijn ze nu mee bezig en wat kunt u voor hen betekenen?

Het evangelie verspreiden is niet alleen een taak van zendelingen, maar zeker ook voor ons. We hoeven niet allemaal naar Afrika. Juist in je eigen omgeving kun je het licht van Jezus verspreiden. Jan Stoorvogel zal daar in zijn preek verder op ingaan met het thema: 

De kostbaarheid van het evangelie; een boodschap die het waard is om te verkondigen

Reserveer hier tickets om een van beide diensten in de zaal mee te vieren, of kijk de dienst (live om 09.30 uur) online via de livestream

 

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur ben je van harte welkom!

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.