fbpx

Kerkdiensten

Gepost in Kerkdiensten.

t/m 17 januari 2021 vervallen alle kerkdiensten en is alleen livestream aanwezig via /live

 

In ons gebouw aan de Heidestraat 9 in Enschede wordt elke zondag om 09.30 en om 11.30 uur een dienst gehouden. Tijdens de eerste dienst is er voor de allerjongsten, van 0 tot en met 3 jaar, creche. Voor de kinderen 4 tot en met 11 jaar is er de Kidsbreak. De gemeente bezit een ringleiding voor slechthorenden.

De twee belangrijkste pijlers van onze diensten zijn de lofprijzing & aanbidding en de prediking. De lofprijzing & aanbidding staat onder leiding van onze praiseband Music On Sunday. De prediking wordt verzorgd door een gevarieerd team van sprekers van binnen en buiten onze gemeente. In de dienst is ook ruimte voor het geven van getuigenissen.

Elke tweede zondag van de maand vieren we het Heilig Avondmaal.

Na de dienst is er gelegenheid om na te praten over de dienst en voor u te laten bidden. Ook is er na de dienst ruime gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie en thee.

Diensten

Elke zondag is er om 10.00 uur een fysieke samenkomst voor ongeveer  50 mensen. Ook wordt de dienst via een livestream uitgezonden.

Let op: zondag 18 juli t/m 1 agustus is er alleen een samenkomst in de kerk, geen livestream.

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Zie de pagina contact

EA-logo

Gastennieuws ontvangen?

Ontvang 1x per maand nieuws over onze activiteiten.