Samen in 40 dagen wortel schieten - toeleven naar Pasen

Gepost in Volwassenen.

header 40 dagen

Als gemeente willen we graag de komende tijd in 40 dagen diepere wortels schieten in ons geloof. Hulporganisatie Tear brengt ieder jaar een 40-dagen-scheurkalender uit met korte inspirerende overdenkingen voor elke dag én gaaf materiaal voor de kinderen of op de wijkgroep. Wij gaan dit jaar weer meedoen en laten ons 40 dagen lang inspireren.

Hoe krijg ik mijn kalender?

De 40-dagen kalender wordt uitgedeeld op zondag 4 februari en zondag 11 februari door Jaap Geerts. De kalenders zijn inmiddels op en de 40 dagen tijd is begonnen. Digitaal kun je de calender ontvanger per email; schrijf je hier in.

Hoezo inspiratie?

Afgelopen zomer is Jaap Geerts met Tear op reis geweest naar Oeganda, naar aanleiding van een sms-actie in de kalender. Jaap: "Ik was echt blij verrast toen Tear mij belde of ik meewilde op Afrika-reis. Ik had een sms gestuurd en een korte motivatie per email en ik mocht mee. Ik zag het als een knipoog van God; een cadeautje dat ik net nodig had te midden van de storm waarin ik met mijn bedrijf op dat moment zat. De kalender was inspirerend en gaf leuke nieuwe ideeën; die reis is eigenlijk niet te beschrijven hoe gaaf! Van elke dag maakte ik een kort filmpje. Filmpjes van de reis terugzien kan op facebook van Supp.to"

Extra materiaal downloaden voor kinderwerk, tieners of wijkgroep

pdfKindermateriaal_veertigdagenkalender.pdf

pdfTienermateriaal_veertigdagenkalender.pdf

pdfKringmateriaal_veertigdagenkalender.pdf

pdfLiturgie_voor_de_Stille_Week.pdf

Meer weten over het werk van Tear?

Bekijk een filmpje over Tear of bezoek de website van Tear

Diensten

Elke zondag om 10.00 uur ben je van harte welkom!

Lid worden?

Door lid te worden van de Evangelische Gemeente Enschede kun je deelnemen aan alle activiteiten, een taak oppakken en mag je meedenken over de toekomst van de kerk. Volg de intro-cursus

Contact

Evangelische Gemeente Enschede
Heidestraat 9
7513 ZM Enschede
info@eg-enschede.nl

EA-logo